Ledenvergaderingen over Sociaal plan Van der Meulen

Zoals afgelopen vrijdag al aan jullie gemaild, hebben we maandag de tekst van het sociaal plan voor de reorganisatie bij van der Meulen gekregen.
De advocaat van Van der Meulen heeft ons maandagmorgen de aangepaste tekst van het sociaal plan voor van der Meulen gestuurd. Die tekst hebben we nagekeken. Natuurlijk gaan de leden van de vakbonden erover of we met het sociaal plan akkoord kunnen gaan of niet. Het is dus belangrijk dat we uitleggen hoe het sociaal plan tot stand is gekomen en wat er in staat.

2 Ledenvergaderingen - Hallum 

Op donderdag 24 februari 2022 zijn de ledenvergaderingen in Het Trefpunt in Hallum. Er zullen 2 bijeenkomsten gehouden worden:
  1. een bijeenkomst van 12.45 – 13.45 en
  2. een bijeenkomst van 14.15 – 15.15 uur. 

In de bijlage sturen we alvast de tekst van het sociaal plan. Hierin is te lezen dat er een bijlage is waarin de namen van de betrokken medewerkers staan. Die bijlage is niet ingevuld. Die namen zijn bij ons nog niet bekend. De directie bepaalt aan de hand van de regels van het UWV wie hiervoor in aanmerking komen. Dat zullen ze pas bekend maken nadat ook de Ondernemingsraad advies heeft gegeven.

Heb je vragen ?

Heb je vragen die tot donderdag kunnen wachten, spaar ze dan op. Heb je eerder dringende vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Jan Kampherbeek, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2022 / j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl 
en
Nyske Boelens, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 1871 0899 / n.boelens@cnvvakmensen.nl

Downloads