De NBOV bestaat 25 jaar. Is dat een feestje waard?

De werkgevers van de ambachtelijke bakkers, verenigd in de NBOV, vieren op zaterdag 23 september 2023 het 25-jarige bestaan van de NBOV. Dit is inderdaad een feestje waard. Maar laat dat ook een feestje worden voor de medewerkers.

Deze nieuwsbrief is alleen van belang voor leden werkzaam bij ambachtelijke bakkers

De NBOV heeft ons laten weten dat ze een eigen arbeidsvoorwaardenpakket voor de ambachtelijke bakkerijen willen. Dus niet meer één cao die geldt voor de industriële en de ambachtelijke bedrijven.

Omdat er nog steeds geen goede loonafspraken zijn gemaakt met de ambachtelijke bakkers, willen wij met zoveel mogelijk  ambachtelijke bakkers op zaterdag 23 september 2023 een petitie aanbieden. In de petitie roepen we op om alsnog betere loonafspraken met de vakbonden te maken.  Wanneer we met velen zijn, gaan we er vanuit dat die betere afspraken er alsnog gaan komen.

Teken hier de petitie:

Wij roepen je op om zaterdag 23 september 2023 naar Maarssen te komen om gezamenlijk de petitie aan te bieden aan de voorzitter en directeur van de NBOV. Dat zal zijn rond 17.00 uur. Meld je aan voor donderdag 14 september 2023.

Bij voldoende aanmeldingen ontvangen de leden die zich hebben aangemeld bericht over de organisatie van die dag. Bij onvoldoende aanmeldingen laten we de leden die zich hebben aangemeld weten dat het aanbieden van de petitie niet doorgaat.

Je kunt een bericht sturen naar ej.vandemheen@cnvvakmensen.nl als je er bent die dag.

Stuur dit bericht daarom door naar alle bakkers die je kent en deel het op je werk of in een app-groep van je werk. 
Hopende op veel aanmeldingen, ook met het oog op die toekomstige eigen cao voor de ambachtelijke bakkers.

Meepraten en reageren
Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraag stellen. Ga direct naar de cao-pagina.

Evert Jan van de Mheen
Bestuurder CNV Vakmensen
ej.vandemheen@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error