Cao Zoetwaren: Leden stemmen in

Leden hebben de afgelopen periode gestemd over het vernieuwde onderhandelingsresultaat voor de cao Zoetwaren. Leden van CNV Vakmensen hebben met 86% voor dit bereikte resultaat gestemd. Bedankt voor het uitbrengen van je stem.

Proces

Leden van de overige vakbonden en van de werkgeversvereniging hebben ook ingestemd met het bereikte resultaat. De vernieuwde afspraken worden daarmee definitief en we gaan samen met de werkgevers aan de slag om de cao-teksten aan te passen. Daarnaast zullen we uitvoering geven aan de overige gemaakte afspraken, zoals een pilot gezond roosteren en het invoeren van een klokkenluidersregeling. En uiteraard van groot belang, de lonen worden aangepast naar aanleiding van de nieuwe afspraken. Dit betekent een vaste verhoging van de schaalsalarissen (functiegroep 2 t/m 10) van €100,- per maand vanaf 1 juli 2023.

In de vorige nieuwsbrief vind je meer over de afspraken die nu voor jou gelden. Een mooie set afspraken om de zomer in te gaan.

Contact

Uiteraard kun je bij ons terecht voor al je vragen en/of opmerkingen. Het hele cao-traject kun je nazien op de cao-pagina: Cao Zoetwarenindustrie | CNV Vakmensen

Juliana Jonker, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2203 1816 / j.jonker@cnvvakmensen.nl  

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error