Vakbondsbestuurder Reym B.V. : even voorstellen

Sinds de zomer ben ik als vakbondsbestuurder het aanspreekpunt voor de CNV-leden, werkzaam bij Reym B.V. Ik heb het stokje overgenomen van bestuurder Linda Slagter. Jarenlang was zij voor de CNV-leden binnen Reym een vertrouwd gezicht. Linda Slagter heeft inmiddels onze organisatie verlaten. Bij vragen en/of opmerkingen over jullie cao, werk en inkomen kunnen jullie voortaan bij mij terecht.

Even voorstellen

Mijn naam is Robbim Heins, sinds vele jaren binnen CNV Vakmensen werkzaam als vakbondsbestuurder. Binnen Regio Midden-Nederland ben ik binnen ons team aanspreekpunt voor de Bouw en het Beroepsgoederenvervoer over de Weg. Daarnaast landelijk onderhandelaar voor de CAO Woondiensten. Als landelijk onderhandelaar in de sector Woondiensten ben ik ook betrokken bij de pensioentransitie in die sector. Daarnaast ben ik binnen onze regio concern-coördinator van een aantal bedrijven.

Heb je vragen/opmerkingen over jouw cao, werkinkomen, dan kunnen jullie bij mij terecht.

Mijn contactgegevens zijn:
Robbim Heins
Bestuurder CNV Vakmensen
M. 06-51601987
E. r.heins@cnvvakmensen.nl

Kennismakingsgesprek

Onlangs had ik in het hoofdkantoor te Leusden een kennismakingsgesprek met de directie van Reym B.V. Namens de directie waren Ron Grobecker (algemeen directeur) en Stephan Westphal (Senior manager Human Resources Management) aanwezig. Ook de voorzitter van de ondernemingsraad Hans de Gast nam deel aan het gesprek. Tussen directie en vakbonden bestaat de afspraak, dat vakbonden twee-maal per jaar worden bijgepraat over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Uiteraard weten we elkaar tussentijds te vinden, als dat nodig is. Mochten er zaken spelen, waarvan je vindt, dat die in het periodiek overleg met de directie besproken moeten worden, laat het mij weten.

Na de kennismaking spraken we over de cultuur van het bedrijf, de geschiedenis van het bedrijf in vogelvlucht, het aandeelhouderschap van Remondis, de bedrijfseconomische situatie van het bedrijf, de uitdagingen en de mogelijke ontwikkelingen.

De komende periode hoop ik het bedrijf Reym B.V. steeds beter te leren kennen. Ik zal daartoe onder meer contact opnemen met de actieve CNV-leden binnen het bedrijf.

Het staat jullie uiteraard vrij om ook contact met mij op te nemen.

Laten we elkaar op de hoogte houden!

CNV Vakmensen
Robbim Heins, bestuurder
M.: 06-5160 1987
E.: r.heins@cnvvakmensen.nl

 

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error