Hoe zit het met de werkdruk in het Beroepsgoederenvervoer?

Graag nodigen wij jou uit om mee te doen aan een kort onderzoek over werkdruk in het beroepsgoederenvervoer. De enquête duurt maximaal acht minuten en alle informatie wordt strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld. Als dank voor jouw hulp maak je  kans op één van de 5 cadeaukaarten van €20,-.

We realiseren ons dat je de laatste maanden meer onderzoeken van ons hebt ontvangen. Één over jouw wensen voor de nieuwe cao en ook nog één om input van álle leden op te halen over de inzet van CNV Vakmensen in 2023 aan alle cao-tafels- het jaarlijkse arbeidsvoorwaardenonderzoek. Desondanks hopen wij dat jij een paar minuten over hebt.

Doel

Het doel van dit onderzoek is om te meten of en hoeveel werkdruk er is bij werknemers van transportbedrijven, koeriersdiensten, logistieke dienstverleners en bedrijven die mobiele kranen verhuren.  CNV Vakmensen wil kijken naar de oorzaken en mogelijke gevolgen van werkdruk, om deze waar mogelijk en nodig aan te pakken en mee te nemen in de komende  cao-onderhandelingen. Door mee te werken aan dit onderzoek helpt je dus mee aan een betere cao!

De enquête

Zoals gezegd duurt de enquête maximaal acht minuten en alle informatie wordt strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld. Als dank voor jouw hulp maak je kans op één van de 5 cadeaukaarten van €20,-. Wil je meewerken aan dit onderzoek en daarmee CNV helpen om werkdruk in het beroepsgoederenvervoer te verlagen?

Ga naar de enquête 

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief of over de enquête, dan kun  je reageren onder dit bericht , op de cao-pagina of een mail sturen aan H.wolters@cnvvakmensen.nl