Eindbod Beroepsgoederenvervoer. Vergeet niet te stemmen!

Na twee online bijeenkomsten waarin CNV Vakmensen stil heeft gestaan bij het eindbod van werkgevers en een aantal leden aan is gehaakt, lijkt het goed om nogmaals je aandacht te vragen voor het eindbod dat TLN heeft gedaan aan werknemers.

Onze mening

CNV Vakmensen is niet echt blij met het eindbod. En nee, niet alles is slecht, maar het loonbod voor een cao van twee jaar valt gewoon tegen. Dus is het aan jou wat jij er van vindt. Lees het eindbod dat als bijlage is bijgevoegd.

Het is nu aan jou. Accepteer je dit of wijs je dit af? Dit afwijzen is ook kleur bekennen en opstaan voor een goede cao. Dus nee tegen het eindbod is ja tegen mogelijke acties.

 

Stem hier; https://q.crowdtech.com/kFnM3Iy9YUqaO8wtVtVKnA

 

Je kunt tot en met 17 december stemmen. 18 december gaan we tellen. Indien een meerderheid dit afwijst en ook bereid is om in actie te komen, gaan we daarna onze ¾ vergadering beleggen.

Driekwart vergadering

Wat houdt een driekwart vergadering in? Statutair is bepaald dat CNV Vakmensen tot actie over mag gaan als er een of meerdere vergaderingen plaatsvinden waarin persoonlijk de vraag wordt gesteld of het bondslid bereid is actie te voeren. Het antwoord is anoniem. Als driekwart van die bijeenkomst bereid is tot actie over te gaan, mag CNV Vakmensen daar gevolg aan geven. Haalt CNV Vakmensen die driekwart niet, dan kan CNV Vakmensen niet tot actie over gaan.

Tot slot

We staan aan het eind van 2023 aan het begin van mogelijk een warme kerst. Als er nog vragen zijn, benader ons of stel ze op de cao-pagina. We beantwoorden je vragen. Maar uiteindelijk is het aan jou om van je democratisch recht gebruik te maken. Jij als lid van CNV Vakmensen, bepaalt mede de koers.

Roel van Dijk &Edwin Meijer

r.vandijk@cnvvakmensen.nl                         e.meijer@cnvvakmensen.nl

06-53384473                                                 06-23065395

Downloads