Nieuwe bestuurder, check. Nu nog een nieuwe cao DHL Parcel

Samen met jouw collega’s René Markus, Matthias Voerman en Carlo van der werff mag ik mij als vakbondsbestuurder inzetten voor jouw cao. De huidige cao loopt af op 31 december 2023, daarom gaan we in november starten met de gesprekken voor een nieuwe cao 2024. Om voor jou een cao af te kunnen sluiten, is het belangrijk dat we weten wat jij belangrijk vindt. Laat daarom van je horen!

Waarom willen we jouw mening horen?

We streven naar goede, eerlijke en duidelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw input is daarvoor van cruciaal belang, jouw mening telt! Door mee te denken heb je directe invloed op jouw arbeidsvoorwaarden en als vakbondslid heb jij bovendien het laatste woord. Vul daarom de enquete in en denk mee over jouw arbeidsvoorwaarden. Klik hier om de enquete in te vullen

Ontvang je deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen email adres van jou en kan je de enquete op de cao paginga vinden van CNV Vakmensen. Wil je jouw email adres doorgeven? Stuur dan een mail naar  secretariaat@cnvvakmensen.nl t.a.v. Else Smit met vermelding van jouw email adres, naam, postcode en woonplaats. 

Het hele cao-traject online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Hier zie je meteen ook andere reacties of vragen en alle informatie over het proces.
Ga naar jouw cao-pagina

Ben je nog geen lid van de vakbond? Dan mag je uiteraard ook gewoon meedenken over de voorstellen voor de nieuwe cao. Je mag echter niet stemmen over het resultaat. Voor maximale invloed is het dus zeker de moeite waard om te overwegen je aan te sluiten bij CNV Vakmensen. Als lid mag je niet alleen stemmen over het resultaat, je bent ook verzekerd van hulp en advies van onze deskundige vakbondsjuristen. Daarnaast is een rechtshulpverzekering privé bij het lidmaatschap inbegrepen. Dit alles voor minder dan 2% van je maandsalaris*! Wist je al dat je daarbovenop ook nog een deel van je contributie terug kunt krijgen via belastingvoordeel? Check artikel 43 van je CAO!

Klik hier om lid te worden  Op dit moment loopt er een actie. Je betaalt éénmalig € 23 contributie voor de eerste 6 maanden. Een aanbrenger van een nieuw lid ontvangt van ons een cadeaubon van € 20.  

Samen met René Markus, Matthias Voerman en Carlo van der Werff sta ik voor jou klaar, mogen wij ook op jouw input én steun rekenen?

Alvast bedankt.

Edwin Meijer
Bestuurder CNV Vakmensen
M  06 2306 5395 (ook Whatsapp)
E e.meijer@cnvvakmensen.nl 

 

 

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error