Schenk kaderledengroep

CNV is belangrijk. Belangrijk ook voor op jouw werk. Jouw arbeidsvoorwaarden.

Om te zorgen dat er bij een groot bedrijf als Schenk aandacht is voor CNV op de werkvloer en om te zorgen dat CNV goed bereikbaar is voor jullie, hebben een aantal kaderleden samen met FNV en CNV Vakmensen de handen ineen geslagen.

Ondersteund door kaderconsulenten hebben ze trainingen gehad en zijn deze enthousiaste collega’s er voor jullie.

Heb je een issue, probleem of zin in een goed gesprek? Check de flyer wie van je collega’s kaderlid is in deze bedrijfsgroep en neem contact op.

Deze kadergroep werkt op een zorgvuldige manier en noemt geen namen bij jullie werkgever. Ze kunnen wel heel goed het overzicht bewaren van wat er bij de verschillende bedrijfsonderdelen speelt en daardoor samen met ondergetekende kijken naar onderwerpen die collectief zijn en besproken moeten worden met jullie werkgever of welke problemen mogelijk individueel zijn.

Ze zijn er voor jullie. Zijn jullie er ook voor hen?

Samen sterk, samen bij Schenk.

Hebben jullie naar aanleiding van deze brief nog vragen en of opmerkingen, laat het de kaderleden weten (via gegevens op de flyer) of aan mij via onderstaande gegevens.

Linda Slagter & Evert-Jan van de Mheen         
Bestuurders CNV Vakmensen
M: 06 5160 2037
E: l.slagter@cnvvakmensen.nl

Bijlage: digitale flyer van kadergroep Schenk.

Downloads

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Beroepsgoederenvervoer blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error