Oproep aan leden die als planner werken

STL zoekt input vanuit onze leden, ben je planner? Lees dit dan even en geef je op bij interesse!

Van STLwerkt.nl kreeg ik de oproep mee te werken aan een onderzoek aangaande de ontwikkelingen omtrent plannen. Hierbij de oproep vanuit STL. Mooi als we input kunnen leveren als CNV Vakmensen! 

De werkzaamheden van planners wegtransport van nu zijn anders dan 10 jaar geleden, handmatige planningen zijn vervangen door planapplicaties. In het heden zien we technologische ontwikkelingen op ons afkomen zoals slimme planapplicaties die met algoritmen en kunstmatige intelligentie in staat zijn om zelf planningen te creëren. Het gevolg is dat de werkzaamheden voor de planner in de komende periode gaan veranderen. Het sectorinstituut doet in opdracht van TLN (werkgevers) en FNV en CNV Vakmensen(werknemers) onderzoek naar de impact van deze technologische ontwikkelingen op de werkzaamheden van de planner. Graag willen we CNV-(kader)leden betrekken in de denktank.

 Tijdsinvestering

  1. Live kick-off van 3 uur - in of rond Gouda (exclusief reistijd) op 9 februari 2023 van 11.30 tot 15.00 uur incl. lunch;
  2. Twee online MS-Teams overleggen van maximaal 1 uur; 
  3. Afsluitende live bijeenkomst (in of rond Gouda) van 3 uur (exclusief reistijd).

Ben je werkzaam als planner en wil je meedenken over hoe we deze veranderingen onder de aandacht kunnen brengen in onze sector, meld je dan aan!

Muriël Bredt (mbredt@stlwerkt.nl)
Projectmanager STL

Vergoeding:

  • Per dagdeel 100 euro;
  • 0,21 Cent per kilometer of OV (de werkelijk gemaakte kosten indien je reist met OV).

Linda Slagter
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 37 / E  l.slagter@cnvvakmensen.nl