Herinnering resultaat Pensioenregeling Pensioenfonds Beroepsgoederenvervoer, Besloten Bus en Taxi

Dit is bestemd voor de werkende en gepensioneerde leden van CNV Vakmensen in Transport en Logistiek, Zorgvervoer en Taxi en Besloten bus. Op 13 juni jongstleden hebben we jullie geïnformeerd over de raadpleging van de nieuwe Pensioenregeling Vervoer en gevraagd daarover je stem uit te brengen.

Mocht je dat nog niet hebben gedaan, dan hierbij nogmaals de uitnodiging gebruik te maken van je stemrecht.

Voor alle duidelijkheid, het gaat hier niet om een raadpleging over de wetgeving (WTP), want die is na behandeling in de Eerste Kamer afgerond. Het gaat over de Pensioenregeling Vervoer.

Klik hier om de eerdere nieuwsbrief te zien. In de nieuwsbrief tref je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor het online webinar.

Uitnodiging webinar

Bij deze nodigen wij jullie nogmaals uit om het webinar bij te wonen op 22 juni om 19.30 uur. Deze aanmelding verloopt via het FNV. Alle sociale partners hebben voor deze eenduidige route gekozen, zodat we langs een weg aanmelden en uitnodigen. Dus je meldt aan via FNV en krijgt ook vanuit FNV de bevestiging.

Meld je aan voor het webinar

Stemming

CNV Vakmensen gaat ervan uit dat hiermee voldoende duidelijk is gemaakt waar sociale partners voor staan waar het onderhandelingsresultaat voor staat. Hierbij dan nogmaals de uitnodiging om je stem uit te brengen.

Klik hier om te stemmen. Stemmen kan tot en met 30 juni 2023 17.00 uur.

 

Roel van Dijk - Beroepsgoederenvervoer
Fadua Toufik - Besloten Busvervoer
Rick Pelles - Taxi

 

Downloads