Gratis (online) spreekuur met loopbaancoach

Op 29 september en 17 november 2022 organiseert Sterk aan het stuur een ontwikkelspreekuur voor medewerkers in de touringcar- en zorgvervoer- en taxisector. Telefonisch of online kijk je samen met een loopbaancoaches wat jouw situatie is en wat je wilt bereiken.

Sterk aan het stuur is een programma ontwikkeld om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen de touringcar- en taxibranche te bevorderen. Met andere woorden, hoe kun jij gezond en gelukkig doorwerken tot je met pensioen kunt.

Waarom?

Oriënteer jij je op een stap in je loopbaan? Heb je vragen over het combineren van werk en privé of over hoe je je nog verder kunt ontwikkelen? De loopbaancoach stelt je de juiste vragen en helpt je een stap verder. Dit is helemaal vrijblijvend en ook nog gratis. Belangrijk en ook leuk om een beetje tijd te investeren in jezelf en je toekomst.

Waar? 

Op 29 september en 17 november 2022 vinden de spreekuren plaats van 11:00 tot 14:00 uur. Een gesprek duurt maximaal 20 minuten en kan per telefoon of online.

Heb je interesse? Ga naar sterkaanhetstuur en geef jouw voorkeur voor een datum en tijdstip aan. Eén van de loopbaancoaches neemt dan contact met je op.

Niet aarzelen, gewoon doen!