Wat vind jij belangrijk in de nieuwe cao Zorgvervoer en Taxi?

Voor de start van de cao-onderhandelingen worden de ideeën van werknemers opgehaald. Bij CNV Vakmensen kun je eigen voorstellen voor jouw cao indienen via de cao-pagina.

In het voorjaar wordt er een brede enquête uitgezet waarin we ook de ideeën meenemen die op de cao-pagina zijn ingediend. De ideeën van de cao-pagina worden gerangschikt op het aantal stemmen. Je kunt namelijk niet alleen ideeën indienen maar er kan ook op de ideeén gestemd worden door anderen. Hoe meer stemmen een idee krijgt hoe hoger het komt te staan. Deze worden dan gebruikt om de inzet van de cao-onderhandelingen te bepalen. Het delen van jouw mening is dus belangrijk en waardevol!

Jouw cao-pagina

Je hebt een account nodig op de cao-pagina. Dan kun je je ideeën plaatsen, stemmen op ideeén van anderen, om je vragen te stellen of om te reageren. Een account is zo gemaakt en kost uiteraard niets. daarbij kun jij zelf je gebruikersnaam (schermnaam) bepalen zodat jouw echte naam niet zichtbara is voor iedereen, als je dat niet wilt.

Iedereen mag zijn of haar ideeën aandragen, ook als je geen lid bent van CNV Vakmensen. Wij vinden het belangrijk dat er een breed gedragen cao tot stand komt. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen de mogelijkheid heeft om onderwerpen aan te dragen. Deel dit bericht dus ook vooral met jouw collega’s!

Ga naar de cao-pagina Taxi

Stemrecht voor leden

Het is wel zo dat alleen leden mogen stemmen op een uiteindelijk bereikt cao-resultaat. Dat is het Stemrecht van onze leden. Iedereen heeft profijt van een cao-resultaat maar CNV Vakmensen onderhandeld namens en voor de leden, zij hebben het laatste woord.

Wil jouw collega die (nog) geen lid is naast het inbrengen van ideeën ook meer inspraak hebben? Vraag of hij/zij lid wil worden van CNV Vakmensen! Dit kan in december nog voor €20,23 euro in totaal voor de eerste 6 maanden. Jij krijgt voor elk lid die jij aanbrengt een keuze cadeaubon t.w.v. € 20,-.
Kijk hier voor info en aanmelden

 

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen
r.pellis@cnvvakmensen.nl
06 5120 2994