Eerste actiedag vrijdag 18 november cao zorgvervoer en taxi

Het ultimatum dat wij aan werkgevers hebben gedaan, is vorige week verlopen. Werkgevers hebben aangegeven niet op ons ultimatum te gaan. Inmiddels staat de eerste stakingsdag gepland. Op vrijdag 18 november gaan we op drie locaties actie voeren. Hieronder lees je alles over deze dag. Omdat we niet alle leden oproepen, is het belangrijk dat je dit bericht goed doorleest als je actie wilt voeren.

Wie roepen we op?

Het is belangrijk om te vermelden dat niet zomaar iedereen kan staken. Wij dienen een staking in deze sector 48 uur van tevoren bij het betreffende bedrijf te melden. Op deze manier kunnen er passende maatregelen genomen worden voor de (medisch) noodzakelijke ritten.

Wij hebben voor vrijdag 18 november de volgende bedrijven gemeld dat er gestaakt gaat worden binnen hun organisatie. De leden die hier werken kunnen dus deelnemen aan de acties vrijdag. Aan alle andere leden de oproep om dus niet aan te sluiten!

De leden die werken op de volgende locaties kunnen meedoen aanstaande vrijdag:
-Iedereen die werkzaam is bij Munckhof, de Vlieger en Citax in de provincie Zeeland
-Iedereen die werkzaam is bij Munckhof in de provincie Noord-Holland
-Iedereen die werkt bij TCR in de regio’s Gelderland en Overijssel

Inschrijven stakingen

De stakingsregistratie vind op de volgende locaties plaats:

Zeeland: Bowling en partycentrum de kruitmolen (kruitmolenlaan 129 4337KP middelburg). Inschrijven van 07.00 tot 10.30
Noord-Holland: Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam, Westeinde 1 (Verlengde Stellingweg), 1511 MA Oostzaan. Inschrijven van 08.30 tot 11.00
Gelderland en Overijssel: Broederenklooster (Rozengracht 3 7201 JL Zutphen). Inschrijven van 07.00 tot 10.00

Belangrijke informatie

Als het goed is hebben al onze leden een geel stakingsformulier thuisgestuurd gekregen. Vul dit formulier in en neem deze mee naar de stakingslocatie. Hier kun je het formulier inleveren, dan zorgen wij ervoor dat de stakingsuitkering uitgekeerd wordt. Mocht je het formulier kwijt zijn of niet hebben ontvangen, dan hebben wij altijd extra formulieren mee naar de locaties. Dan kun je gewoon komen en kun je op de locatie om een stakingsformulier vragen.

Ook vragen wij van jou dat we kunnen controleren dat je lid bent. Dit kun je aantonen door je lidnummer bij de hand te hebben of een id-kaart/rijbewijs. Dit zullen wij enkel gebruiken om kort te checken of je ingeschreven staat bij ons en dat alle informatie klopt. Dit is belangrijk zodat we kunnen garanderen dat je de stakingsuitkering ook ontvangt.

Mocht je vragen hebben over de acties vrijdag, stuur dan een mail naar actie@cnvvakmensen.nl

Zonder leden geen (goede) cao!

Juist nu is het van belang dat er meer collega's lid zijn. Jouw collega’s die nu lid worden betalen voor de eerste 6 maanden een totaalbedrag van €20,23. Aanmelden kan via: www.cnvvakmensen.nl/lidworden
Als jij jouw collega lid maakt ontvang jij nu een cadeaubon t.w.v. €20,-!

Cao-traject online

Wil je reageren, vrageb stellen of het hele cao-traject nog eens teruglezen, ga dan naar de cao-tijdlijn

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen
r.pellis@cnvvakmensen.nl
06 5120 2994

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error