Vraag en antwoord over cao akkoord Zorgvervoer en Taxi

Er gaan veel berichten rond over het cao akkoord tussen CNV en KNV. Hiervoor hebben we een vraag en antwoord opgesteld waarmee we alle onduidelijkheden willen ophelderen. Deze vraag en antwoord vind je in de bijlage.

Afgelopen week is bekend geworden dat de leden van CNV Vakmensen hebben ingestemd met het nieuwe eindbod van de werkgevers. Dit betekent enkel dat er garantie is dat er een nieuwe cao komt en dat iedereen 8% loonsverhoging krijgt op 1 januari 2023.

Er wordt vermeld dat wij deze nieuwe cao al getekend hebben en dat wij hiermee de positie van de FNV ondermijnen. Dit is jammer om te lezen, want dat is namelijk niet aan de orde. CNV Vakmensen heeft nog niks getekend en de positie van de FNV wordt op geen enkele manier ondermijnd. Lees de vraag en antwoord goed door!

We hopen dat het voor duidelijkheid en rust zorgt onder de collega’s. Mocht je nog vragen hebben of tegen zaken aanlopen, schroom niet om contact op te nemen.

Online cao-traject

Het hele cao-traject is online te volgen en iedereen kan daar ook vragen stellen of reageren. Ga hier naar de cao-pagina>> 

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5120 2994 / E: r.pellis@cnvvakmensen.nl

Downloads