Enquête: wat vind jij belangrijk in de nieuwe cao OV?

Het openbaar vervoer staat voor grote uitdagingen. We horen graag wat jij nu meemaakt, hoe jij hierover denkt en wat je verwacht van de nieuwe cao voor 2023. Geef je mening in deze enquête!

Naar de enquête >
 
Eerder deze week hebben we je geïnformeerd over het overleg dat we met de werkgevers hebben over een nieuwe cao vanaf 2023. Wanneer de onderhandelingen gaan starten, weten we op dit moment nog niet. Waarschijnlijk in oktober. Dat geeft ons de gelegenheid om jullie mening te horen. Dus vul vooral de enquête in! Dat geldt ook voor niet-leden, dus stuur deze mail gerust ook door naar je collega.

Bezoeken aan stallingen

Komende maanden zullen we ook geregeld stallingen bezoeken. We realiseren ons dat het een roerig cao-seizoen is geweest, met stakingsacties van het FNV. Misschien heb je daaraan meegedaan. Misschien juist bewust niet. Het leverde voor jullie soms lastige situaties op: de ene collega rijdt, de andere staakt. Op de meeste plekken ging dat gelukkig goed en zijn collega’s op een respectvolle manier met elkaar omgegaan.

Vooruitkijken naar 2023

En nu staan we voor een nieuwe uitdaging: de cao van 2023. Het zijn geen makkelijke omstandigheden, als we in het najaar gaan onderhandelen. Wij gaan in ieder geval voor goed werk tegen een goed loon. Kijk jij ook mee vooruit? Praat en denk vooral met ons mee!
 
Naar de enquête >
 
Hanane Chikhi
Bestuurder CNV Vakmensen
M:  06-20 74 88 51
E: h.chikhi@cnvvakmensen.nl
 
Evert Jan van de Mheen
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-53 73 64 90
E: ej.vandemheen@cnvvakmensen.nl