Uitnodiging ledenbijeenkomsten CAO Mumo

Graag sturen wij jullie een overzicht van de ledenbijeenkomsten cao MultiModaal (Mumo). De gezamenlijke vakbonden gaan in deze ledenbijeenkomsten een toelichting geven op het eindbod van de werkgevers. Ook kun je tijdens deze bijeenkomsten vragen stellen over het eindbod.

Na de presentatie willen de gezamenlijke vakbonden weten of je het eindbod van de werkgevers wel of niet akkoord vindt, deze vraag gaan wij je stellen na afloop van de presentatie. Tevens willen we graag de actiebereidheid peilen. In onze laatste brief aan de werkgevers hebben we aangegeven dat als onze leden het eindbod afwijzen we collectieve acties gaan voorbereiden. 

De bijeenkomsten starten aanstaande dinsdag 1 november in Leeuwarden. In het overzicht in de bijlage staan alle locaties, datum en tijdstippen  vermeld waar wij komen. Op één na, de locatie voor de regio Vechtdallijn, deze wordt zsm bekend gemaakt. Wij sluiten de ledenbijeenkomsten af met een digitale sessie, deze is op dinsdag 22 november. Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV vakmensen

Downloads

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error