Resultaat or-verkiezingen RET

Het CNV wil allereerst graag de andere gekozen leden (VOR, FNV en BV 2002) en de vrije lijst (DOVM) feliciteren met het behalen van hun zetels.

Het CNV heeft met zorg de kandidaten uitgekozen die op onze lijst staan. Stuk voor stuk collega’s die zich namens het CNV willen inzetten voor een gezond en veilig werkklimaat. Wij staan voor een positieve verandering.

U heeft, door uw stem uit te brengen op één van deze kandidaten, ons de steun en het vertrouwen gegeven om zitting te nemen in de ondernemingsraad (or). Hartelijk dank voor uw stem. Het CNV dankt tevens de kaderleden en vrijwilligers voor hun inzet tijdens de campagne.

Het resultaat van het vertrouwen en de waardering vertaald zich nu in 3 zetels in de or. Meer zetels dan ooit!

Marco Reedijk heeft de afgelopen periode in de OR gezeten en Leon Wilson in de werkgroep. Langs deze weg willen we ze hartelijk danken voor hun inzet. Gelukkig blijven Marco en Leon ook in de toekomst actief als kaderlid en als lid van het BLG. Daarmee kunnen wij gebruik blijven maken van hun kennis en ervaring die ze in afgelopen jaren hebben opgedaan. Wij starten met een grotendeels nieuwe groep in de or en daarmee kunnen we hun historische besef voor een overdracht naar de nieuwe or goed benutten.

Hanane Chikhi
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 2074 8851
E: h.chikhi@cnvvakmensen.nl

Namens Sandy Provence, Angelique Keijmel, Ertan Aktan