Inloopbijeenkomst Toekomstig Roosteren HTM

Inmiddels heeft iedereen zijn persoonlijk informatiepakket gekregen en blijkt dat er best nog wat vragen zijn. CNV Vakmensen organiseert op 8 september van 13.00 – 15.00 uur a.s. nog een inloopbijeenkomst voor iedereen met vragen. In deze nieuwsbrief lees je meer.

Vragen Toekomstig Roosteren
Tijdens de ledenvergaderingen van de vakbonden van 7 juli, zijn er veel vragen gesteld die betrekking hadden op het rooster. Inmiddels heeft de medezeggenschap de roosters bekeken en goedgekeurd onder de voorwaarde dat de vakbondsleden voor de afspraken uit Toekomstig Roosteren stemmen. De aankomende stemming (lees hieronder meer informatie) is dus zeker belangrijk.

Daarnaast heeft CNV Vakmensen veel vragen gekregen over de bedenktijd van 10 dagen waar medewerkers mee worden geconfronteerd. HTM wil graag zo snel mogelijk een keuze weten. Echter, dat hoeft niet binnen 10 dagen. Wel is het belangrijk dat je voor eind september een keuze maakt.

Inloopbijeenkomst 8 september van 13.00 – 15.00 uur
Om verdere vragen te kunnen beantwoorden over Toekomstig Roosteren en mee te kunnen kijken in je persoonlijke situatie, organiseert CNV Vakmensen een inloopbijeenkomst op donderdag 8 september van 13.00 – 15.00 op de Werf.

Kan je niet op 8 september tussen 13.00 en 15.00 uur, maar wil je ook graag geholpen worden? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Dan kunnen wij kijken hoe we je het beste verder kunnen helpen. Als er veel animo is voor een ander moment, laat het ons dan weten, dan kunnen we kijken of we nog een inloopmoment kunnen organiseren.

Verdere stemming
Daarnaast krijgen wij veel vragen over het moment van stemmen. Na de afronding van de inloopbijeenkomst(en), wordt het mogelijk om te stemmen over Toekomstig Roosteren. Er komt dan, natuurlijk, meer informatie vanuit de vakbond.

Vragen en/of opmerkingen
Heb je vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet en neem dan contact met ons op.

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error