Stads- en streekvervoer

Cao Openbaar Vervoer

-
Nieuwe cao in onderhandeling

De cao Openbaar Vervoer is 1 van de 2 bedrijfstak-cao’s in het stads- en streekvervoer. De andere is de cao Multimodaal Vervoer. Daarnaast hebben een aantal grote stadsvervoerders een eigen bedrijfs-cao (GVB in Amsterdam, RET in Rotterdam, HTM in Den Haag). De sector wordt gekenmerkt door aanbestedingen en de concessiewisselingen die daarmee gepaard gaan. In de cao staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Als de nieuwe cao-tekst nog niet beschikbaar is, vind je hieronder bij Downloads nog de oude cao.

Wat speelt er in de cao?

De huidige cao is per juli 2021 verlopen. Als lid van CNV Vakmensen bepaal jij mede wat er in de cao moet komen. De onderhandelaar zal je vlak voor de nieuwe onderhandelingen vragen wat jij belangrijk vindt.

Vragen over de cao Openbaar Vervoer

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Hanane Chikhi
Onderhandelaar

Downloads

Download jouw cao

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV Vakmensen

Als lid van CNV Vakmensen maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte