Oproep: leg het werk neer op 2 juni bij HTM

Vorige week hebben vakbonden HTM een ultimatum gesteld. Vandaag om 12:00 uur is dit ultimatum afgelopen. HTM heeft laten weten niet op onze eisen in te gaan. Daarom roepen wij al onze leden op om op 2 juni a.s. het werk bij HTM neer te leggen. In deze nieuwsbrief lees je meer.

Ultimatum


Vorige week hebben vakbonden HTM een ultimatum gesteld om tot goede cao afspraken te komen, o.a. over koopkrachtbehoud en werkdruk. Inmiddels heeft HTM laten weten niet op de eisen van het ultimatum in te willen gaan. Sterker nog HTM gaat het eindbod dat massaal door de leden is verworpen toch uitbetalen. Kortom, HTM passeert de vakbonden alweer. Vakbonden worden totaal niet serieus genomen als zij aangeven dat wij afspraken willen maken over werkdruk of over koopkrachtbehoud.  

2 juni


Door de houding van HTM, zijn wij, helaas, genoodzaakt om onze leden op te roepen het werk neer te leggen op donderdag 2 juni de hele dag. Wij gaan druk aan de slag met de voorbereidingen voor deze acties. Vanzelfsprekend, volgt er binnenkort meer informatie over 2 juni.

Lid worden en je collega lid maken


Als jij een nieuw lid aanbrengt krijg je per lid een bon t.w.v. 12,50 eur en een cadeautje! Maak je collega lid en krijg een leuk cadeau en voordeel. Ben je nog geen lid van de vakbond? Wordt dan gauw lid van de vakbond, zodat jij straks mee kan staken op 2 juni! https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/

Reageren?


Wil je reageren op deze nieuwsbrief of op onze acties, dat kan op de cao-pagina of meteen onder de nieuwsbrief: Klik hier voor de cao-pagina

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl
M: 06 – 22 39 29 64

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error