Niet tekenen voor nieuwe roosters HTM

Update over de vervolg stappen omtrent het nieuwe roosteren bij HTM

Aan al het rijdend personeel van HTM:

Zoals wij eerder al meldden zijn wij, de vakbonden, van tafel gestuurd door HTM.

Jullie werkgever is namelijk van mening dat wij geen partij (meer) zijn in deze zaak en heeft aangegeven de nieuwe roosters voor parttimers gewoon in te voeren.
Natuurlijk zijn wij wel partij in dit verhaal, we hebben toch niet voor niets twee jaar lang samen gewerkt? Daarnaast legt HTM de massale nee stem gewoon naast zich neer, een klap in het gezicht van jullie, de werknemers!
Wij vinden dit ongehoord en we zijn ons daarom samen met onze advocaten gaan beraden op onze vervolgstappen.

Hoe nu verder?

We sturen HTM een ultimatieve brief waarin wij eisen dat alle werknemers hun huidige rechten behouden of volledig gecompenseerd worden.Geeft HTM daaraan geen gehoor? Dan gaan we actie voeren!

Wat kun je zelf doen?

Maak geen keuze voor behoud van uren of het nieuwe rooster. Wil je toch een keuze maken? Schrijf er dan bij: Getekend onder protest, ik behoud mij het recht voor om het salaris en mijn huidige arbeidsvoorwaarden van voor 11 december 2022 te behouden. Heb je al een keuze gemaakt? Stuur dan een email aan je leidinggevende en schrijf daarin: Ik heb onder druk een keuze gemaakt voor het nieuwe rooster en ik behoud mij het recht voor om het salaris en mijn huidige arbeidsvoorwaarden van voor 11 december 2022 te behouden. Vermeld daarbij om deze zin ook toe te voegen aan jouw (digitale) keuzeformulier. Bewaar deze email goed.

Vragen en/of opmerkingen?

We houden jullie natuurlijk op de hoogte over de vervolgstappen. Heb je nu toch al vragen, stel ze dan gerust.
Met vriendelijke groet,

Sanne van der Meulen

s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl
Jelmer Hoogland

j.hoogland@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error