Al het nieuws

Ledenvergaderingen bij HTM over eindbod

Zoals aangekondigd in onze laatste nieuwsbrief gaan wij het eindbod van HTM voorleggen aan de leden. Inmiddels hebben we de ledenvergaderingen gepland en via deze nieuwsbrief willen wij je uitnodigen hiervoor. Hieronder lees je meer.

Ledenvergadering CNV Vakmensen maandag 7 maart
CNV Vakmensen gaat het eindbod (zie bijlage) van HTM bespreken met de leden tijdens de ledenvergaderingen. Dat is het moment om jouw vragen over het eindbod aan de onderhandelaars te stellen. Verder zullen wij ook toelichten hoe het eindbod tot stand is gekomen en hoe die zich verhoudt tot onze voorstellen.

De ledenvergaderingen vinden aanstaande maandag 7 maart plaats op

10.00 uur bij
Restaurant Pex
Evert Wijtemaweg 5
2565 AA  Den Haag

En

19.30 uur bij
Restaurant Pex
Evert Wijtemaweg 5
2565 AA  Den Haag

Stemmen?
Kan je niet bij de ledenvergadering aanwezig zijn? Alle leden krijgen na de ledenvergaderingen de mogelijkheid om ook digitaal jouw stem te laten horen. Daarover volgt volgende week een nieuwe nieuwsbrief met mogelijkheid om te stemmen!

Wordt nu lid van CNV en stem straks mee!
Ben je geen lid van CNV Vakmensen en wil jij wel laten weten wat je van het eindbod vindt? Wordt dan gauw lid en zorg ervoor dat je alsnog volgende week je stem uit kan brengen. Natuurlijk kan je ook altijd naar de ledenvergadering komen om daar lid te worden.

Andere vragen en/of opmerkingen?
Schroom niet om die aan ons te stellen of op de cao pagina van CNV Vakmensen te reageren: https://www.cnvvakmensen.nl/vervoer/stads-en-streekvervoer/cao-htm/

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error