Uitnodiging ledenvergadering op 24 augustus 2022

Het is weer zo ver. Dit najaar starten de cao-onderhandelingen voor de cao Railinfra 2023. Graag willen wij met onze leden, samen met de leden van FNV Spoor en Vakvereniging Het Zwarte Corps, ons voorstellenpakket bespreken en vaststellen.

Ledenvergadering

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst en jullie input te geven voor de cao voorstellen 2023.

Woensdag 24 augustus 2022

Aanvang: 19:00 uur (inloop vanaf 18:00 uur)
Locatie: FNV Centraal Vakbondshuis te Utrecht, Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht

We regelen wat te eten voor jullie. Daarom is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden, zodat we weten op hoeveel mensen we moeten rekenen.

Klik HIER om je aan te melden Dit kan tot uiterlijk 12 augustus 2022.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan RIS in de zoekbalk. Daar vind je deze nieuwsbrief en kan je je via bovenstaande link aanmelden voor de ledenvergadering. 

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Rail Infra Structuur kan je binnenkort het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Ga direct naar de cao-pagina.

Als je deze nieuwsbrief per post ontvangt ga je naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan RIS in de zoekbalk. Daar vind je deze nieuwsbrief en kan je via de link aanmelden voor de ledenvergadering.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Wij hopen op een grote opkomst!

CNV Vakmensen
Kaderleden Railinfra
Peter Bloemendaal