Nieuwe cao Railinfrastructuur een feit!

Onlangs hebben we het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao RIS aan jullie voorgelegd. Inmiddels is de stemming gesloten. De leden van CNV Vakmensen hebben in ruime meerderheid vóór het resultaat gestemd.

Komende jaar

Aangezien ook de leden van onze collega-bonden FNV en HZC hebben ingestemd, is de nieuwe cao daarmee een feit. We zijn blij dat er nu voor het komende jaar weer een cao is. Maar dat betekent niet dat we stil gaan zitten. Er is nog genoeg werk te verzetten. Zo is het zaak om de sector voor de werknemers aantrekkelijk(er) te maken en houden. Daar gaan we zo snel mogelijk mee aan de slag. We houden jullie op de hoogte.

Cao-online

De cao-tekst komt zo spoedig mogelijk beschikbaar en is dan via onze site te downloaden. Je kunt het hele traject terug lezen en ook je vragen stellen of reageren. Ga dan naar onze cao-pagina.
Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ in de zoekbalk Rail Infra Structuur (RIS) en klik dan op jouw cao. Dan kom je op de cao-pagina. Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga dan naar mijn.cnv.nl/ en pas en vul jouw gegevens aan.

Voor nu wensen we jullie allemaal een heel voorspoedig en gezond 2023!

Mede namens de kaderleden van de cao-commissie CNV Vakmensen
Jan Koppen, Bill Verheul en Jan van Gijssel

Peter Bloemendaal, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2047 1887 / p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl