Cao gesprekken DB Cargo bijna van start

Op 1 juli aanstaande loopt de cao alweer ten einde. Ondanks het gevoel dat we pas kort geleden van de tafel kwamen, staan we alweer aan de vooravond van nieuwe gesprekken. In deze nieuwsbrief de aankondiging van een ledenvergadering en een linkje naar een enquête over de arbeidsvoorwaarden. 

De context waarbinnen we deze gesprekken voeren is er niet bepaald makkelijker op geworden. Onrust binnen de organisatie als gevolg van de aangekondigde herstructurering, onzekerheid over de toekomst van het bedrijf en de inflatie die langzaamaan weer omhoog kruipt. Daarnaast is er veel onvrede en onduidelijkheid over de aanpassing van de reiskosten en de manier waarop invulling wordt gegeven aan de afspraken hieromtrent.

Goed dus om elkaar weer te zien en te spreken.

Ledenraadpleging

Zoals jullie gewend zijn gaan we in aanloop naar de cao gesprekken graag het gesprek met jullie aan. We doen dat op twee manieren; een enquête die je treft via de link hier onder en een ledenvergadering op Kijfhoek. 

Ledenvergadering CNV Vakmensen
Dinsdag 20 februari
14.00 uur tot 16.00 uur
Theorielokaal locatie Kijfhoek

Ik hoop en reken er op veel van jullie te treffen tijdens de ledenvergadering en hoor anders graag via de enquete van jullie hoe we de komende onderhandelingen in wensen te gaan. Wat staat voor jou bovenaan de agenda? 

Klik hier om deel te nemen aan de enquête over de nieuwe cao

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. In deze fase kun jij daar jouw idee(en) indienen. Vraag jouw collega dat ook te doen of om te stemmen op een idee van een ander. Ga hier naar de cao-pagina
Krijg je deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen email-adres van jou. Wil jij in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv en pas jouw gegevens aan. 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht dan hoor ik natuurlijk graag van je.

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
M + 31 6 1871 1343
a.williams@cnvvakmensen.nl