CNV leden zeggen ja tegen cao-resultaat NS

Een overgrote meerderheid van de CNV-leden werkzaam bij NS heeft ingestemd met het cao-resultaat. Dat is goed nieuws voor iedereen.

Ja tegen het resultaat en nu?

Nu er een positieve uitslag over het cao-resultaat ligt, hebben wij NS laten weten de cao te kunnen tekenen. Helaas betekent dat nog niet dat er gelijk een volledige cao-tekst is, maar je kan wel beroep doen op de afspraken die zijn gemaakt. (zie bijlage). Zowel tijdens ledenvergaderingen als in de reacties op het resultaat waren er wel zorgen over de uitvoerbaarheid van de afspraken. Natuurlijk blijven wij daar alert op, maar geef ook vooral signalen af als dat onverhoopt niet goed dreigt te gaan. Dan kunnen wij NS daarop aanspreken.

NS in zwaar weer en wij mogen meedenken

Bert Groenewegen heeft ons allemaal laten weten in welk zwaar weer NS momenteel verkeerd door personeelstekorten, werkdruk, ziekteverzuim, veel vacatures maar ook door de opstelling van de politiek over de toekomst van NS. Wij mogen meedenken over oplossingen. Daarom vragen wij ook aan jou of jij misschien ideeën hebt om de problemen bij NS op te lossen. Jij hebt er waarschijnlijk dagelijks mee te maken en denkt misschien: Waarom denken ze daar nou niet aan? Laat mij dat vooral weten, want samen kunnen wij voor een sterk NS zorgen. Laten wij op elkaar kunnen rekenen.

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kan je terecht via i.wiersinga@cnvvakmensen.nl.

Ike Wiersinga, onderhandelaar CNV Vakmensen
E. i.wiersinga@cnvvakmensen.nl
T. 0623500986

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error