Save the date: 12 sept Movares dag van de vakbond!

Op donderdag 12 september presenteren de vakbonden zich op de dag van de Vakbond tussen 10 uur en 15 uur aan de medewerkers van Movares. CNV Vakmensen biedt workshops aan over Stress, je loopbaan en werkgeluk.

Stress is een van de belangrijkste verzuimveroorzakers. Hoe herken je stress en hoe kun je het voorkomen? Op de Dag van de Vakbond geeft Stressoloog Jurgen Spelbos een inspirerende workshop. Op een geheel eigen en interactieve wijze neemt hij u mee in de complexe wereld van stress. Weet jij hoe het met je Stress-level zit op dít moment? Jurgen Spelbos meet hem ter plekke voor je!

Past jouw baan nog bij jou? En zo niet, hoe zorg je ervoor dat je ‘m weer passend krijgt? In de workshop over jouw loopbaan, verzorgd door James, verkennen we met elkaar wat jij belangrijk vindt in werk, wat je goed kunt en graag wilt doen. Vervolgens verkennen we in hoeverre je huidige werk daarop aansluit. Je maakt kennis met ‘job crafting’, oftewel sleutelen aan je baan, en we delen tips over een volgende stap in je loopbaan. Een workshop voor alle mensen die willen uitzoeken hoe ze hun werk leuk houden en hoe ze (meer) sturing kunnen geven aan hun loopbaan.

Werkgeluk is voor ieder individu verschillend. In de cao van ING zijn afspraken gemaakt op basis van principes en minder op regels: zoveel mogelijke keuzevrijheid en maatwerk bij passende individuele omstandigheden. In deze workshop bespreken we de ervaringen met werkgeluk bij ING en gaan we dieper in op de vraag of ook Movares gebaat is bij een afspraak over werkgeluk.

Meer info en aanmelden?
De programmering van de workshops en verdere details volgen begin september. De dag van de vakbond is voor alle medewerkers van Movares. Deel de datum met je collega’s en nodig ze uit voor de workshops!