Rectificatie tijdstip ledenvergadering DEKRA

De aanvangstijd van de ledenbijeenkomst DEKRA is om 15.00 uur (i.p.v. 14.00 uur).

De cao van DEKRA Rail had een looptijd tot en met 31 december 2018. Zolang er geen nieuwe is, blijft deze van toepassing. In goed overleg met de kaderleden van de drie vakbonden is besloten om niet direct met de werkgever om tafel te gaan voor onderhandelingen over een nieuwe cao.

Inmiddels zijn wij bijna een half jaar verder en zijn de gezamenlijke vakbonden CNV Vakmensen, FNV Spoor en VHS Railprofessionals van mening dat het cao-traject opgestart moet worden. Op 26 mei hebben wij hierover de bestuurder van DEKRA Rail aangeschreven en gevraagd ons uit te nodigen voor cao-overleg. De heer Van Hengstum heeft daarop nog geen reactie naar de bonden gegeven.

Voordat wij het gesprek ingaan met de werkgever willen wij als vakbonden samen een ledenraadpleging houden om met de vakbondsleden bij DEKRA te bespreken wat jullie in de nieuwe cao-onderhandelingen willen meenemen en om te evalueren wat in de cao 2018 is afgesproken. Naleving van de cao zal tijdens deze bijeenkomst eveneens onderwerp van gesprek zijn.

De ledenbijeenkomst is op maandag 8 juli om 15.00 – 16.00 uur.
Tot dan! Collega’s die nog geen lid zijn van een vakbond zijn van harte welkom voor deze bijeenkomst als ze zich voorafgaand aan deze bijeenkomst aanmelden als lid bij één van de vakbonden.
Aanmeldingen voor lidmaatschap van de vakbonden:
CNV - mark.linders@dekra.com    06-11169826
FNV - thijs.hendrikx@dekra.com   06-51078902
VHS - titia.los@dekra.com            06-46336937

Mede namens de kaderleden en bestuurders vakbonden,
Jacqueline Lohle, bestuurder FNV Spoor
Gezina ten Hove, bestuurder VHS Railprofessionals

Jerry Piqué
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 52
E: j.pique@cnvvakmensen.nl