Wat vind jij belangrijk in de cao van DB Cargo?

Afgelopen najaar hebben we met DB Cargo een cao voor een jaar afgesproken vanwege Covid-19. Dit betekent dat eind maart de cao alweer afloopt. Begin maart starten de nieuwe cao onderhandelingen weer.

Daarom wil ik je vragen om een enquête in te vullen en mij te laten weten wat CNV moet voorstellen in de nieuwe cao.  

Cao-onderhandelingen
Begin maart 2021 staan de onderhandelingen weer voor de deur. Vanwege Covid-19 verwacht ik dat (een deel) van de onderhandelingen digitaal zullen gaan. Het onderhandelingsproces zal er dus anders uit zien dan normaal gesproken. Voordat wij de onderhandelingen ingaan, zal CNV Vakmensen een voorstellenbrief versturen aan de werkgever met daarin onze voorstellen om te komen tot een nieuwe cao.

Enquête
Om te komen tot een goede voorstellenbrief is het belangrijk om te weten wat jij hierin geregeld wil hebben. Daarom hebben wij een enquête gemaakt! Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan.
Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je met dit volgende webadres op internet ook de enquête invullen: http://bit.ly/2L646YW
Via de enquête kunnen wij zien wat werknemers bij DB Cargo belangrijk vinden en waar CNV Vakmensen zich voor moet inzetten. Invullen kan tot en met 18 februari 2021.

Vragen?
Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl
06 - 2239 2964