Kieslijsten Verantwoordingsorgaan Rail en OV verstuurd

Wij hebben eind vorige week de kieslijsten voor het verantwoordingsorgaan Rail en OV naar de verkiezingscommissie gestuurd. Zowel voor actieve deelnemers als voor de gepensioneerden hebben wij kandidaten kunnen leveren.

De procedure

Wij hebben via een nieuwsbrief CNV-leden opgeroepen zich kandidaat te stellen voor het Verantwoordingsorgaan Rail en OV. Dat konden zowel actieven doen, dus werkenden bij Rail en OV-bedrijven, als de gepensioneerden. De kandidaatsstellingsformulieren en de kieslijsten zijn eind vorige week naar de verkiezingscommissie opgestuurd. De verkiezingscommissie gaat nu beslissen of zij akkoord gaan met de kieslijsten. Daarna kunnen de kandidaten zich met behulp van onze middelen presenteren (flyers, posters etc.). In oktober vinden daadwerkelijk de verkiezingen plaats. Wij zullen CNV-leden dan oproepen om op CNV-kandidaten te stemmen.

De kandidaten

Voor actieve deelnemers zijn de namen Jeroen Wijers , Henk Boswijk, Marianne van Es en Peter Blom. Voor gepensioneerden zijn dat Anneke Mooij en Lubbert Schenk. Wij zijn blij met hun kandidaatstelling en zullen hen bij hun verkiezingscampagne bijstaan.

Belang Verantwoordingsorgaan

In het Verantwoordingsorgaan zitten zowel vertegenwoordigers namens werknemers (bonden) als namens werkgever. Hun doel is om in de gaten te houden of het pensioenfonds op een goede manier met de uitvoering van de pensioenen omgaat. Belangrijk dat daarin ook de stem van jou en je (ex)collega’s gehoord wordt.

Nog vragen en/of opmerkingen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kan je bij ons terecht.

Mede namens Jerry Pique, bestuurder CNV (j.pique@cnv.nl/06-51602052),

Ike Wiersinga, onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06-23 50 09 86/ E:  i.wiersinga@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error