Cao overleg DB Cargo op korte termijn hervat

De vakbonden CNV en FNV ontvingen van DB Cargo een uitnodiging om opnieuw met elkaar in gesprek te gaan over de cao. Op 11 mei ontmoeten de delegaties elkaar voor een laatste overleg.

We hebben tijdens een tweetal online sessies – en via tussentijdse gesprekken en contacten – een beroep gedaan op de leden om zich uit te spreken over de huidige impasse. Voor ons zijn deze gesprekken vooral een bevestiging geweest van de ingezette koers. Op 11 mei zullen wij onze standpunten opnieuw onder de aandacht brengen en zoeken naar manieren om tot een resultaat te komen.

De standpunten van bonden en werkgever zijn duidelijk, de argumenten zijn uitgewisseld en de discussies gevoerd. Op 11 mei moet duidelijk worden of we er uit kunnen komen met een cao resultaat of dat we terugkeren met een eindbod. Hoe dan ook komen de leden wat ons betreft snel aan het woord om zich uit te spreken over hetgeen uiteindelijk voor ligt.

Mocht je de delegatie van CNV Vakmensen nog iets mee willen geven ter voorbereiding op het cao overleg neem dan contact op met Eelco Bentvelsen, Henk Kruithof of ondergetekende.

Namens de onderhandelingsdelegatie

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error