Cao onderhandelingen DB Cargo - praat mee tijdens ledenvergaderingen

Binnen niet al te lange tijd starten de vakbonden weer met de onderhandelingen voor de nieuwe cao. Ter voorbereiding op deze onderhandelingen organiseren wij een tweetal ledenvergaderingen, zodat wij in gesprek met de leden kunnen komen tot input voor onze voorstellen. We nodigen je graag uit om met ons mee te denken over de voor jou belangrijke onderwerpen.

We zijn benieuwd welke onderwerpen jou bezig houden. Wat merk je van werkdruk? Ben je tevreden over de ontwikkelmogelijkheden die je worden geboden of maak jij je juist zorgen om je persoonlijke ontwikkeling? Hoe kijk je naar gezond het pensioen halen?  Tegelijkertijd beseffen wij ons, gezien de ontwikkelingen om ons heen, dat de loonvraag dit jaar belangrijker is dan ooit. Tijdens de vergadering bepalen wij onze gezamenlijke inzet en geven we richting aan het gesprek aan de onderhandelingstafel. Een belangrijk gesprek dus! 

Meerdere vergaderingen

Omdat wij graag met zoveel mogelijk mensen spreken organiseren wij op twee momenten en manieren vergaderingen. Eén fysieke bijeenkomst op steenworp afstand van Kijfhoek en één online bijeenkomst via teams. De bijeenkomsten zijn openbaar, dat wil zeggen dat zowel leden als niet-leden meer dan welkom zijn om samen met ons van gedachten te wisselen over de inzet voor de nieuwe cao. Nodig dus zoveel mogelijk van je collega's uit om deel te nemen aan het gesprek.

Ledenvergadering CNV Vakmensen - DB Cargo Kijfhoek
Datum: Donderdag 1 december 
Tijd: 15.30 uur – 17.30 uur
Locatie: DB Cargo Kijfhoek - Eerste verdieping Kfh aan de noordzijde
Develsingel 11, Zwijndrecht

Online Ledenvergadering CNV Vakmensen - Microsoft Teams
Datum: Donderdag 8 december
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur
Locatie: Microsoft Teams

Klik hier om deel te nemen aan de online vergadering >>

Cao-traject online

Op de cao-pagina is nu de cao-tijdlijn actief. Tijdens het hele traject kun je meepraten, je vragen stellen of reageren. Zo heb jij, samen met jouw collega's, invloed op de cao. Klik hier om direct naar de cao-pagina te gaan

We zien er naar uit veel van jullie te spreken en hopen dan ook op een grote opkomst.
Graag tot dan!

Mede namens de kaderleden van CNV Vakmensen
Bela Hlavaj, Henk Kruithof, Eelco Bentvelsen, Raymond Kool 

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl