Actievergaderingen CNV - Woord is aan de leden

Zoals we in de vorige nieuwsbrief hebben aangegeven is het ons niet gelukt er tijdens de onderhandelingen met de werkgever uit te komen. Dat betekent dat het eindbod dat de vakbonden hebben uitgebracht niet is geaccepteerd door de directie. We zijn uit onderhandeld! Het woord is nu aan de leden. In deze nieuwsbrief meer informatie over de actievergaderingen.

Stemmen over een ultimatum

We nodigen alle leden van CNV uit om deel te nemen aan een zogenaamde ‘statutaire driekwartvergadering’. Tijdens deze actievergadering geven we een toelichting op de stand van zaken in het cao proces en vragen we je te stemmen over het stellen van een ultimatum en jouw bereidheid om actie te voeren om tot eerlijke compensatie van inflatie te komen.

Een ultimatum is een laatste lijn die we trekken voordat er over kan worden gegaan tot acties. Tijdens de vergaderingen gaan we hierover het gesprek met elkaar aan. We organiseren een online bijeenkomst en een bijeenkomst op Kijfhoek

Actievergadering CNV Kijfhoek
Datum: donderdag 22 juni
Sessie 1: 14.00 uur – 15.00 uur
Sessie 2: 15.00 uur – 16.00 uur
Locatie: Kijfhoek Theorielokaal

Actievergadering CNV (online)
Datum: maandag 26 juni
Tijd: 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur.

We willen je met klem verzoeken om deel te nemen aan de vergadering. Mocht je ingeroosterd staan probeer dan een moment te vinden om tussendoor deel te nemen of probeer eventueel een dienst te ruilen om toch aanwezig te kunnen zijn.

Is het echt niet mogelijk om deel te nemen op de genoemde momenten stuur dan in ieder geval jouw zienswijze/reactie. Stem jij in met het stellen van een ultimatum aan de werkgever en ben je bereid om in actie te komen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het proces of de inhoud van de voorstellen van de bonden, neem dan contact op met een van de kaderleden of rechtstreeks met mij via onderstaande contact gegevens.

Mede namens de delegatie CNV Vakmensen; Henk Kruithof, Eelco Bentvelsen en Bela Hlavaj

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Word lid van de appgroep van CNV en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Klik hier om lid te worden van de appgroep

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error