Nieuwe bestuurder bij Thyssenkrupp Veerhaven

Vanaf 22 december is er een nieuwe bestuurder actief voor CNV Vakmensen bij Thyssekrupp Veerhaven. Sanne Koevoets zal het stokje overdragen aan Kathelijne van der Voort. Voor vragen of een kennismaking kunnen jullie met haar contact opnemen.

22 december wisseling
Sanne Koevoets gaat CNV Vakmensen verlaten vanaf 22 december. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden als arbeidsjurist. Graag bedankt zij alle leden voor de betrokkenheid in de afgelopen twee jaar. In bijzonderheid bedankt zij de kaderleden Paola de Sido en Wim Schaap.

Nieuwe bestuurder
Vanaf 22 december zal Kathelijne van der Voort zich inzetten binnen jullie bedrijf namens CNV Vakmensen. Zij is op 1 december in dienst gekomen bij CNV Vakmensen en is enthousiast over haar nieuwe uitdaging. Het vakbondswerk is haar niet vreemd, ze was werkzaam bij de juridische tak van de Nederlandse Politiebond. Ze is woonachtig in het mooie Breda waar ze regelmatig op de golfbaan en in de yogastudio te vinden is. Ze zal zich binnen CNV Vakmensen breed gaan inzetten in onder andere de sector vervoer en chemie.

Ze kijkt er naar uit om jullie persoonlijk te ontmoeten. Mochten er vragen zijn of wil jij al eens telefonisch kennismaken, neem dan contact op met Kathelijne: +31 641 63 68 57.

De cao online
Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. << Ga naar jouw cao-pagina >>

 

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 28 86 65 78
E: s.koevoets@cnvvakmensen.nl

Kathelijne van der Voort
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 41 63 68 56
E: k.vandervoort@cnvvakmensen.nl