Ledenraadpleging over eerste cao-overleg bij Verenigde Tankrederijen

Het eerste cao-overleg is afgelopen woensdag 30 november 2022 gevoerd met het management van Verenigde Tankrederijen (VT). Aangezien we vooralsnog niet op één lijn liggen met de werkgever willen we graag vrijdag 16 december 2022 met jullie in gesprek om de stand van zaken te bespreken. Grootste gespreksonderwerp: de automatische prijscompensatie (apc).

De gezamenlijke voorstellen zijn doorgenomen. Voorts zijn – op soms scherpe wijze - de diverse standpunten uitgewisseld. De apc is een vergoeding voor werknemers van de geldontwaarding/inflatie gebaseerd op de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dit onderwerp zette de discussie op scherp. En dus willen we van jullie/onze achterban/de leden horen wat jullie belangrijk vinden.

Uitnodiging

We nodigen jullie daarom uit voor een Microsoft Teams meeting op vrijdag 16 december 2022 om 10.30 uur. Je kunt meedoen via deze link: Microsoft Teams-vergadering Klik hier om deel te nemen aan de vergadering.

We hopen velen van jullie te zien en spreken tijdens de online-meeting over twee weken. Het volgende overleg met jullie werkgever is gepland vlak voor kerst, hopelijk kunnen we dan jullie inbreng omzetten in een mooi resultaat.

CNV voorstellenbrief

Recentelijk hebben we aan je vakbondsleden gevraagd welke wensen jullie hebben voor de nieuwe cao. Die wensen hebben we samengevoegd tot een voorstellenbrief. De voorstellenbrief is voorafgaand aan het eerste cao-overleg naar de werkgever gestuurd en die vind je in de bijlage terug. 

Gesprek 30 november 

Tijdens het eerste cao-overleg waren namens werkgever aanwezig: Edwin Ros, Niels Groenewold, Rowan Keehnen en Jordy van Eekelen. Vanuit Nautilus waren Bert Klein, Liselotte Struijs en VT-collega Tony de Graaf aanwezig. En vanuit CNV Vakmensen: Nancy Abelskamp en VT-collega Alfred van Doorn.

Heb je vóór de ledenvergadering al prangende vragen: schroom niet om ons te benaderen!

Nancy Abelskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M  06-51 25 11 55
E   n.abelskamp@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error