Kennismaking nieuwe CEO thyssenkrupp Veerhaven

De bestuurders van CNV Vakmensen hebben op 30 mei jl. kennisgemaakt met de nieuwe CEO van thyssenkrupp Veerhaven, de heer Frank Tazelaar. In dit gesprek werd nog niet inhoudelijk gesproken. Wel zijn er een paar procesafspraken gemaakt.

Eén van de afspraken is om snel weer de periodieke overleggen tussen de bonden en de directie van thyssenkrupp Veerhaven in te voeren. Deze gesprekken waren meestal één keer per kwartaal, maar de laatste maanden heeft dit stilgelegen. 

Het idee is nu om deze aanstaande september weer in te plannen. Een ander onderwerp wat snel moet worden opgepakt is de toekomst van jullie pensioen, in verband met de nieuwe pensioenwetgeving.  

Verder is de gelegenheid te baat genomen om CNV bestuurder Sanne Koevoets bij jullie werkgever te introduceren. Zoals het er nu naar uitziet zal zij op den duur de werkzaamheden bij thyssenkrupp Veerhaven van CNV bestuurder Nancy Abelskamp overnemen, die krijgt een cao-pakket dichter bij haar woon- en werkadres. De komende maanden trekken beide bestuurders nog samen op, zodat de overgang zo geleidelijk mogelijk gaat voor iedereen. Op dit moment is er nog sprake van een dubbelloop. Maar bij vragen kun je vanaf nu dus ook alvast contact opnemen met Sanne Koevoets.  

Sanne is in januari 2022 in dienst gekomen bij CNV Vakmensen en houdt zich met name bezig met de sector vervoer. Hiervoor heeft zij een juridische studie afgerond met een specialisatie in het arbeidsrecht.  

Voor nu: fijne pinksterdagen en tot snel weer, 


Nancy Abelskamp
 
Bestuurder CNV Vakmensen 
n.abelskamp@cnvvakmensen.nl 
06 51 25 11 59 

Sanne Koevoets 
Bestuurder CNV Vakmensen  
s.koevoets@cnvvakmensen.nl
06 28 86 65 78.