Cao-onderhandelingen TSM starten maar natuurlijk willen we eerst de mening van de leden

Op 28 september 2023 hebben we het laatste gesprek met de directie gehad over de vereenvoudigde tekst van de cao. Uitgangspunt is dat de inhoud niet veranderd is ten opzichte van de tekst van de cao 2022/2023. Samen met de kaderleden hebben we de

tekst goed bekeken en beoordeeld.

Aan jullie om deze teksten ook nog te bekijken. In de bijlages treffen jullie de oude en de nieuwe tekst aan.

In het overleg zijn er ook bepaalde bespreekpunten door de directie genoemd. Dat zijn punten die niet zomaar veranderd kunnen worden. Daar moeten de leden van de vakbonden een uitspraak over doen.

Natuurlijk is het zo dat als je de hele cao naleest je ook een aantal zaken tegenkomt die beter kunnen. Die passen niet bij een tekst vereenvoudiging maar moeten met de leden van de vakbonden besproken worden. Daarvoor zijn de cao onderhandelingen. De cao loopt op 31 december af en we willen ook nog de "gewone" voorstellen bespreken.

Om de inzet van de vakbonden bij de komende cao onderhandelingen te bepalen houden we ledenvergaderingen. Hiervoor nodigen wij jullie uit. De ledenvergaderingen zijn op :

Terschelling

16 oktober 2023
Locatie: Hotel Oepkes
Aanvang: 19.30 uur

Harlingen

17 oktober 2023
Locatie: Souterrain in de voorbootterminal
Aanvang: rond 10.00 uur

Vlieland

17 oktober 2023
Locatie: veerboot Vlieland, aan boord
Aanvang: 21.00 uur

De cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao. Ga hier naar jouw cao-pagina

Er is veel te bespreken. Kan je niet komen maar wil je wel je mening geven dan kan je dat op de cao-pagina doen of je kunt contact opnemen met mij. Doet dit wel voordat de ledenvergaderingen beginnen.

Jan Kampherbeek

Bestuurder CNV Vakmensen

j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl

06 5160 2022

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error