Akkoord cao Doeksen aangepast aan wensen leden

Tijdens de ledenvergaderingen hebben we afgesproken dat het akkoord op twee punten zou moeten worden aangepast.

-    De loonsverhogingen zouden van maximaal naar minimaal moeten;
-    Bij het inroosteren van de uren moet duidelijk zijn dat de voorspelbare reisuren worden ingeroosterd in het jaarrooster.

We hebben de twee genoemde punten met de directie van Doeksen besproken. De directie gaf aan ook wel te snappen dat de omstandigheden, zeker als we het hebben over de inflatie, anders zijn dan toen we het eerste resultaat afspraken.
Doeksen is dus bereid om het resultaat aan te passen aan de wensen uit de ledenvergadering.

In de bijlage staat nog een keer het hele akkoord.

In de ledenvergaderingen is ook afgesproken dat als de directie zou instemmen met de voorgestelde aanpassingen we een schriftelijke stemming zouden houden over het totale resultaat. Dat is formeel ook noodzakelijk om tot een “echte” cao te komen.

We vragen jullie dan ook om met dit akkoord in te stemmen. Dat kan door via onderstaande link je stem uit te brengen. Stemmen kan tot en met 29 mei 2022.

Klik HIER om je stem uit te brengen. Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je de stemming vinden op de website van CNV Vakmensen. Ga naar www.cnvvakmensen.nl en type Doeksen in het zoekveld. Hier vind je deze nieuwsbrief met de stemming.

Jan Kampherbeek 
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 5160 2022
E: j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl


Mede namens Lutz Kressin, bestuurder FNV

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error