Uitnodiging ledenbijeenkomst Verenigde Tankrederijen

CNV Vakmensen en Nautilus International nodigen de werknemers van de Verenigde Tankrederij (VT) uit voor een digitale (leden)vergadering op donderdag 16 december vanaf 10.00 uur. Meld je aan!

CNV Vakmensen en Nautilus International nodigen de werknemers van de Verenigde Tankrederij (VT) uit voor een (leden)vergadering op: donderdag 16 december vanaf 10.00 uur. Vanwege de huidige coronarichtlijnen is deze vergadering digitaal.

Je kan je bij mij aanmelden voor deelname aan de digitalevergadering: n.abelskamp@cnvvakmensen.nl.
Degenen die zich hebben aangemeld krijgen toegang via een vergaderlink. Deze link word je toegezonden op woensdag 15 december. Dus meld je uiterlijk woensdag 15 december bij mij.

Wij willen donderdag graag met jullie bespreken hoe wij nu verder gaan met het cao-traject van VT. Immers jullie hebben het cao-resultaat afgewezen en je uitgesproken om actie te voeren. Wel heeft een meerderheid (van de ontvangen reacties) zich uitgesproken om te wachten met actievoeren totdat de personeelsvergaderingen van de werkgever (7 en 14 december) waren geweest.

Inmiddels hebben we begrepen dat deze vergaderingen door de werkgever zijn gecanceld, dus moeten wij nu bepalen wat wij gaan doen. Intussen begint de tijd te dringen, omdat de looptijd van de cao in het afgewezen resultaat op 30 juni 2022 afloopt. Wij zijn dus al halverwege de looptijd, terwijl er nu geen cao is.

Graag speken wij jullie op de 16e!

Nancy Abelskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 25 11 59
E  n.abelskamp@cnvvakmensen.nl