Manifestatie OV Groningen

Wij willen jullie uitnodigen voor de manifestatie van de gezamenlijke vakbonden a.s. woensdag 8 februari bij het provinciehuis in Groningen.

Waarom? Wij willen de politiek duidelijk maken dat zij niet zomaar kunnen wegkijken bij de huidige problematiek waar jullie dagelijks mee te maken hebben. Zaken als werkdruk en inkomen is wel degelijk ook een verantwoordelijkheid van de politiek.
Het heeft allemaal te maken met:

  • Aanbesteding voor de laagste prijs.
  • Toestaan dat arbeidsvoorwaarden van werknemers’ worden uitgeknepen’.
  • Alleen geld verdienen telt voor OV bedrijven, zoals Arriva en Qbuzz. Een goede dienstregeling en goed voor je medewerkers zijn, is kennelijk van ondergeschikt belang.

Dit rijtje met zaken die niet goed gaan kunnen we met gemak aanvullen, maar daar hebben we het woensdag nog wel over. Wij willen een duidelijk signaal afgeven richting de politiek! Kom daarom naar de manifestatie van FNV Streekvervoer, VVMC en CNV vakmensen

De manifestatie begint ongveer om 10:00 uur. Wij staan daar met tenten, koffie en eten. Ook zal er muziek zijn, dit wordt verzorgd door de zingende buschauffeur Burdy.

Opstapplaatsen bussen:

Emmen :                  08:15 uur aan de Bukakkers 12 (FNV vakbondshuis)

Stadskanaal:            08:15 uur aan  het Raadhuisplein (Cityhotel)

Oude Pekela:           08:25 uur aan de Sportlaan 4 (MFC De Binding)

Appingedam:          08:15 uur aan de Burgemeester Klauckelaan 16 (ASWA gebouw)

Surhuisterveen:       07:45 uur aan de Molenweg 8

Zoutkamp:               08:20 uur aan de Pantserweg 8

Treinkaartje naar Groningen (vanuit Meppel, Hoogeveen en Assen)

Wil je met de trein naar Groningen reizen, dan is het mogelijk om je kosten te declareren. In de bijlage van deze nieuwsbrief zit een declaratieformulier. Het is de bedoeling dat je dit volledig invult en het reisdocument (op basis van 2e klasse) hieraan toevoegt. Deze kan je vervolgens mailen naar: actieov@cnvvakmensen.nl. 
Kom je uit Friesland, houd er dan rekening mee dat er woensdag ook wordt gestaakt bij de regionale treinen van Arriva in de provincie Groningen.

Graag tot woensdag!

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error