Al het nieuws

Stem over het onderhandelingsresultaat cao Verbrugge Terminals

Via deze nieuwsbrief kan je je stem uitbrengen op het onderhandelingsresultaat bij Verbrugge Terminals tot en met 13 mei 2022. Alvast bedankt!

Referendum over onderhandelingsresultaat

Op 9 april 2022 bereikten we een onderhandelingsresultaat over de cao 2022 voor Verbrugge Terminals.
Op 26 april jongstleden hebben we dat onderhandelingsresultaat toegelicht op ledenvergaderingen. We sturen het onderhandelingsresultaat nogmaals als bijlage bij deze nieuwsbrief mee.

Op de ledenvergadering hebben we toegelicht dat we om het APC-systeem ongeschonden in stand te houden, we hebben gekozen voor aansluiting bij de manier waarop de APC bij de meeste andere bedrijven in de havens wordt toegepast: in oktober bepalen met hoeveel procent de prijzen voor een gemiddeld huishouden zijn gestegen ten opzichte van oktober het jaar daarvoor, in januari de lonen met dat percentage verhogen.

Die keuze brengt bij Verbrugge met zich mee dat per januari 2022 de lonen worden verhoogd met het percentage, waarmee de prijzen tussen maart 2021 en oktober 2021 zijn gestegen. De volgende loonsverhoging op basis van de APC volgt dan in januari 2023 en wordt berekend aan de hand van de prijsstijging tussen oktober 2021 en oktober 2022.

STEMMEN

Wij leggen het onderhandelingsresultaat graag aan jullie voor. De leden hebben in een referendum het laatste woord. Ieder lid kan zijn stem uitbrengen door via deze link je stem uit te brengen.

Klik hier om je stem uit te brengen.

De stem moet vóór 14 mei 2022 bij ons binnen zijn.
Nogmaals: stemmen die na 13 mei aanstaande bij ons binnenkomen, tellen niet mee.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.

Om je stem toch uit te brengen ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan Verbrugge Terminals in de zoekbalk. Op deze site vind je deze nieuwsbrief en een link bij de tijdlijn om je stem uit te brengen.  

Zo spoedig mogelijk na 14 mei 2022 zullen we jullie informeren over de uitslag.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Verbrugge Terminals kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Ga direct naar de cao-pagina.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Namens de onderhandelingsdelegatie,
Johann Honders, Bestuurder CNV Vakmensen
E. J.honders@cnvvakmensen.nl
M. 06 30 20 51 36

Downloads