Nieuwe CNV vakbondsbestuurder bij Matrans

Tijdens het afgelopen cao traject hebben vakbondsbestuurders Tjeerd Orie en Corina Hensen voor jullie onderhandeld. Zij dragen het stokje over aan vakbondsbestuurder Diana Kraan. Vanaf nu kunnen jullie haar benaderen met vragen, opmerkingen en/of zorgen.

Tjeerd heeft inmiddels een leidinggevende functie binnen CNV Vakmensen en zal daardoor niet meer de cao onderhandelingen doen voor Matrans. Corina zal helaas CNV Vakmensen verlaten en gaat zich richten op haar nieuwe baan. Dit betekent voor jullie een wisseling van bestuurder. Mij is gevraagd het over te nemen.

Mijn naam is Diana Kraan, een aantal jaar in dienst bij CNV Vakmensen als vakbondsbestuurder. Ik ben cao onderhandelaar bij een aantal voedingsbedrijven en heb de afgelopen anderhalf jaar ook bedrijvenwerk gedaan in de Metaal sector in de regio Rotterdam. Ik ben werkzaam vanuit ons regiokantoor in Ridderkerk en werk van maandag tot en met donderdag. Op de vrijdagen werk ik dus niet. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-22389584 en via e-mail op d.kraan@cnvvakmensen.nl. Als je ergens mee zit of je wilt hulp of bepaalde informatie, laat het mij dan vooral weten.

Binnenkort zal ik nader kennismaken met jullie werkgever, de FNV bestuurder en hopelijk ook jullie. Als je mij ziet rondlopen, schroom niet om me aan te spreken voor een kennismaking.

Jullie hulp is nodig!


Graag wil ik ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie erop te attenderen dat ik als vakbondsbestuurder jullie hulp nodig heb. Ik ben niet dagelijks op jullie werk en weet dus niet altijd van de zorgen of problemen op de werkvloer. Jullie zijn de oren en ogen van de vakbond. Met jullie input heb ik meer informatie en kan ik jullie beter helpen en vertegenwoordigen. Dit geldt als een cao traject bezig is, maar ook in de tijd tussen 2 cao trajecten in, zoals nu. Met andere woorden, als jij het aanspreekpunt wilt zijn voor jouw collega's en leden van de vakbond en mij regelmatig van informatie wilt voorzien hoe het bij jullie op de werkvloer eraan toegaat, stuur mij een mail en dan neem ik zo snel mogelijk contact op met jou. Of je alleen contactpersoon wilt zijn of kaderlid wilt worden, wij zijn blij met ieder lid die actief betrokken is en samen wil strijden voor goede arbeidsvoorwaarden.

Maak jouw collega lid!


Heb jij collega's die nog geen lid zijn van CNV Vakmensen? Schrijf hem of haar zelf in via https://www.cnv-ledenwerven.nl/ en ontvang zelf een VVV-bon of 2 bioscoopbonnen én een CNV legpuzzel.

Op onze website kun je trouwens ook vragen en opmerkingen plaatsen: https://www.cnvvakmensen.nl/vervoer/havens/cao-matrans/ Je hoeft hiervoor geen CNV lid te zijn.

Hopelijk tot snel en in de tussentijd kun je me benaderen op onderstaande contactgegevens.

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error