Stem over het eindbod Cao Maersk

CNV Vakmensen heeft met de andere vakbonden ledenbijeenkomsten gehouden bij Maersk. Dat leverde een verbetering op in het eindbod van Maersk in het Merit Budget.

Eindbod Maersk in bijlage 

Alle medewerkers zullen minimaal een verhoging ontvangen van 2%. Voor het overige is het eindbod hetzelfde gebleven. In de bijlage tref je de volledige tekst van het eindbod aan. 
Bonden bleven erop hameren dat Maersk een flinke winst maakt en dat een hogere loonsverhoging noodzakelijk is. Desondanks bleef Maersk bij de 3,9% en de verhoging van de bonus van 4,5% naar 7,5%, en de ongewijzigde verlenging van het sociaal plan.
In de ledenbijeenkomsten gaven de leden aan dat ze een verbeterd bod wilden. Nog meer verbeteringen zijn niet meer mogelijk via de onderhandelingstafel.

Stem over het eindbod 

CNV Vakmensen legt het eindbod van werkgever neutraal voor aan de leden. Klik hier om digitaal jouw stem over het eindbod uit te brengen. Je kan ook per e-mail laten weten hoe je stemt. Stuur dan een e-mail waarin je aangeeft of je vóór of tegen stemt en laat jouw gegevens dan achter met eventuele opmerkingen. Stemmen kan tot uiterlijk 22 april 2022.

Reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Ga dan naar de cao-pagina. Het hele cao-trjaect is daar te volgen en tijdens alle fases kun je meepraten en je vraag stellen. Ga naar de cao-pagina

Arjan Baselmans, bestuurder CNV Vakmensen
M  06 4782 6869 / a.baselmans@cnvvakmensen.nl

Downloads