CNV Vakmensen bestaat 125 jaar! Tijd voor feest!

De brief is op verzoek van leden die aanwezig zijn geweest op de diverse koffie bijeenkomsten die tot nu toe gehouden zijn.( APMT MVII, APMTR, Koole ) ( EBS en Vopak volgen nog koffie bijeenkomsten).

CNV Vakmensen is er trots op dat wij dit jaar 125 jaar bestaan, 125 jaar mogen wij de belangen van werknemers in vele sectoren behartigen en dat doen wij ook in de Havens! Wij zijn een betrokken vakbond die VAK mensen centraal stelt.

Samen werken, samen ontwikkelen, samen betrokkenheid bij elkaar houden!

En omdat wij trots zijn hebben wij u als lid uitgenodigd om op ons feest te komen, 29 november 2019 van 12 uur tot 17.00 uur, NBC Congres centrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein. U heeft zich nog niet opgegeven? Doe dit dan alsnog! Geef u op voor 25 oktober: www.cnvvakmensen.nl/125 of telefonisch 030-7511007.

Mag ik u wat vragen?
Om onze belangenbehartiging voor u steeds beter te doen wil ik u vragen om 2 nieuwe leden in te schrijven bij uw bedrijf voor CNV Vakmensen, Als wij dat allemaal doen dan helpt u ons maar ook uzelf omdat wij dan “sterker” zij aan de onderhandelingstafels. Wij willen ook in de toekomst uw belangen behartigen en goed werk leveren. En dit is het moment om leden in te schrijven want wie jarig is trakteert! Maar als je jarig bent krijg je ook graag een kadootje en wij zouden het fijn vinden nieuweleden te mogen verwelkomen.

Als twee nu nog ongeorganiseerde collega’s tegelijk lid worden dan hebben zij een jaar lang 50% korting op de contributie. Onze contributie is fulltime met een salaris van 2500 euro nog geen 19 euro per maand. De helft is nog geen tientje per maand. Met de cao afspraken van fiscaal voordeel is dit nog geen 5 euro per maand! Een jaar lang!!

Dit kan geen collega afslaan!
En het lidmaatschap is inclusief alle voordelen onder andere:
Informatie over arbeidsvoorwaarden
Rechtshulp werk en inkomen ( juristen zitten altijd voor u klaar ) maar ook privé rechtshulp ( professionele rechtsbijstand )Informatie en advies en inspraak over duurzame inzetbaarheid, functiewaardering, salaris etc.etc.

Als jarige vakbond trakteren wij, trakteer ook uzelf en ons met nieuwe leden want samen als breed collectief staan we sterker

Ga in gesprek met uw collega’s en schrijf ze in als lid van CNV Vakmensen, mail de ingevulde bijlage inschrijfbonnen naar a.vandamme@cnvvakmensen.nl dan zal ik ze doorsturen naar ons hoofdkantoor. Whatsapp foto mag ook: 06-51601983.

We hebben ook nog een andere aanbieding!
Als u zelf als lid van onze vakbond 1 lid inschrijft dan krijgt het nieuwe lid 6 maanden 50% korting op de contributie en u krijgt twee cadeau bonnen ter waarde van 25 euro. Zie hiervoor ook www. cnvvakmensen.nl/125. 10 ledenwervers krijgen ook nog eens 1250 euro per persoon die ze weg mogen geven aan een vereniging, stichting of goed doel!

Ik hoop dat u op mijn vraag positief antwoord en een aantal nieuwe leden wilt inschrijven.

Groet en tot op 29 november, ik ontmoet jullie graag daar!

Albert van Damme
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen, sector CNV Havens
M: 06 - 51 60 1983
E: a.vandamme@cnvvakmensen.nl

Downloads