Nieuwe CNV Bestuurder bij Cosco Shipping Lines

Het is een vreemde en verontrustende tijd. Ten tijde van deze coronapandemie mag ik - Nancy Abelskamp - beginnen als jullie nieuwe CNV bestuurder. Een raar moment om kennis te maken met jou en je collega’s. Maar des te waardevoller is het als we snel contact krijgen!

De afgelopen tijd heeft Tjeerd Orie jullie belangen waargenomen, nadat Fadua Toufik dat de laatste jaren heeft gedaan, in afwachting van een nieuwe opvolger. Ik ben trots dat ik dit ben geworden.

In 1999 kwam ik in dienst als persvoorlichter bij een voorloper van CNV Vakmensen. In die beginjaren was ik werkzaam in de voedingssectoren en vanaf 2003 steeds als woordvoerder van meerdere voorzitters van CNV bonden. Kortom ik ken het CNV.
Maar dat maakt nog niet dat ik mijn werk goed kan doen, daarvoor heb ik input van jou nodig en ik streef dus naar een intensieve samenwerking met de (kader)leden. Jullie zijn de ogen en oren op de werkvloer, zonder jullie actieve inbreng kan ik niets betekenen. Dus ik vind het van groot belang dat wij regelmatig contact hebben over hoe het gaat op je bedrijf.

Corona
We leven nu in een heel andere wereld dan eind 2019 toen we nog nauwelijks van het coronavirus hadden gehoord. De huidige situatie brengt allerlei vragen met zich mee. Als het gaat om je werk en je werksituatie, hoe je veilig kunt werken en de adviezen en voorschriften van overheidswege en het RIVM. Voor een antwoord kan ik alvast verwijzen naar de website van CNV Vakmensen: https://www.cnvvakmensen.nl/themas/coronavirus. Hier vandaan kun je doorklikken naar diverse andere pagina’s waar per onderwerp vraag en antwoord zijn verzameld. Grote kans dat je vindt wat je zoekt. Zo niet, schroom niet en stel je vraag aan mij.

Doordat de overdracht van mijn werkpakket tijdens de coronapandemie plaatsvindt is langskomen even niet verstandig, dat doe ik graag als dat weer veilig kan.

Tot die tijd ben ik per mail en telefoon bereikbaar.

Voor nu: take care; let op jezelf en op elkaar!

Nancy Abelskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
Bereikbaar via 06 51 25 11 59 of n.abelskamp@cnvvakmensen.nl