Online bijeenkomst Jet Aviation over cao bagageafhandeling

Als vakbond CNV willen we jullie graag op de hoogte brengen van belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot de cao bagage-afhandeling en de impact ervan op medewerkers bij Jet Aviation.

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen, gaat de overheid waarschijnlijk besluiten om de cao bagage-afhandeling verplicht te stellen voor Jet Aviation. We begrijpen dat er daarover onder onze leden vragen zijn over de toepassing van die cao bagage-afhandeling die in principe een stuk slechter is dan de huidige arbeidsvoorwaarden.

Voor medewerkers die al voor 1 januari 2023 in dienst waren, zal er gelukkig een vrijstellingen kunnen worden verleend voor deze cao.  Om deze kwestie verder te bespreken, jullie vragen te beantwoorden en de mogelijke vrijstelling toe te lichten, willen we jullie graag uitnodigen voor een online meeting op vrijdag 21 juli om 14:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen CNV en FNV de situatie nader toelichten en luisteren naar jullie zorgen en suggesties.

De link naar de online meeting is deze (zie link)

Jullie input en feedback zijn van groot belang voor ons als vakbond. We staan achter jullie en willen ervoor zorgen dat de implementatie van de cao bagage-afhandeling op een eerlijke en zorgvuldige manier plaatsvindt voor al onze leden bij Jet Aviation. Mocht je vooraf vragen hebben of specifieke onderwerpen willen bespreken tijdens de online meeting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via je bestuurder Michiel Wallaard. E-mail: m.wallaard@cnvvakmensen.nl en telefoonnummer: 06-20471892. Tot vrijdag!