Wat wil jij in de nieuwe cao KLM grondpersoneel?

De huidige cao loopt op 1 maart af. Dit betekent dat de onderhandelingen voor een nieuwe cao binnenkort starten. CNV Vakmensen wil daarom graag weten wat jij belangrijk vindt in jouw nieuwe cao. Vul de enquête in via de link in deze nieuwsbrief.

Enquête

CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt als inzet bij de cao onderhandelingen. Wij verwachten dat deze eind februari 2023 van start gaan. Tijdens de eerste ronde van de onderhandelingen worden eerst de voorstellenbrieven uitgewisseld. In die voorstellenbrieven staan de voorstellen van de achterban van CNV Vakmensen voor een nieuwe cao. Daarom peilen wij wat jij belangrijk vindt.

De enquête kan je hier invullen tot 13 februari 2023. Doe dat dus vooral, dan nemen wij jouw ideeën mee.

Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je de enquête vinden op de cao pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos  en type "KLM Grondpersoneel" in het cao zoekveld. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link om te stemmen.

Onderhandelingsdata

Op het moment van het verzenden van deze nieuwsbrief zijn er geen onderhandelingsdata bekend. Wel hebben wij aan de directie van KLM laten weten dat het goed is om spoedig data vast te leggen en verdere procesafspraken te maken. Wij wachten nog op een officiële reactie/ uitnodiging.

Maak jouw collega’s lid en laat hen ook meebeslissen!

Maak jouw collega’s nu lid van CNV Vakmensen zodat zij meteen inspraak hebben op de voorstellen en straks ook kunnen beslissen over het resultaat. Wat willen wij in onze cao? Is het resultaat voldoende om daarmee in te stemmen? Dat is dan aan jou en jouw collega’s. Jij ontvangt per geworven lid een cadeaubon t.w.v. €20,-! Maak ze nu lid via:

Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online

Online kun jij jouw aanvullende ideeën plaatsen, stemmen op een idee van iemand anders, kun je al je vragen kwijt, het nieuws volgen over dit cao-traject en ook altijd reageren. Ga hier naar de cao-pagina.

Souleiman Amallah
Bestuurder CNV Vakmensen 
M: 06-20522211 
E:  s.amallah@cnvvakmensen.nl

                       

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error