Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Tekst en uitleg nw. Sociaal plan ABN AMRO gereed!

De tekst van het nieuwe Sociaal plan ABN AMRO is beschikbaar. Door de aangekondigde reorganisaties, die inmiddels ook al in volle gang zijn, is de tekst van het nieuwe sociaal plan en de uitleg daarvan natuurlijk heel erg belangrijk geworden.

CNV Vakmensen heeft daarom de volgende documenten op onze website gezet:

  • Sociaal plan ABN AMRO 2017-2020
  • Opstapregeling
  • Uitleg sociaal plan ABN AMRO
  • Kort filmpje met uitleg sociaal plan

Zie documenten ABN AMRO

Deze stukken zijn natuurlijk ook allemaal beschikbaar op het intranet van ABN AMRO. Daar tref je ook de rekentool aan, waarmee je kunt berekenen wat voor jou de vertrekpremie zou zijn als je gebruikt maakt van de opstapregeling of boventallig wordt en valt onder het sociaal plan.

Vragen/uitleg door CNV
Natuurlijk kun je altijd met ons contact opnemen met vragen over het sociaal plan. Ben of word je boventallig dan kunnen onze juristen je adviseren over de juridische kant van het verhaal en de te maken keuzes. Neem hiervoor contact op met CNV Info via 030 751 1007 of cnvinfo@cnv.nl

Noteer vast in je agenda: 6 december lunchtijd

Omdat wij het erg belangrijk vinden om het nieuwe sociaal plan goed uit te leggen organiseert het CNV op 6 december aanstaande speciaal voor jullie een kennislunch sociaal plan. De locatie is Foppingadreef, en voor een broodje wordt gezorgd. Sandra Hendriks is aanwezig, samen met CNV kaderleden, die betrokken waren bij de onderhandelingen, om het sociaal plan toe te lichten en vragen te beantwoorden. Meer informatie en een uitnodiging volgt spoedig.

LinkedIN workshop speciaal voor ABN AMRO medewerkers op 6 december.
Je kunt je nog opgeven als je graag een hele dag aan de slag wilt met LinkedIn.
Kijk hier voor meer informatie.

James: loopbaanadvies
In de cao van ABN AMRO is de mogelijkheid opgenomen om een loopbaanscan te doen. Dit kan ook bij het loopbaanbureau van CNV Vakmensen Kans/James. Onze collega’s hebben inmiddels al vele gesprekken gevoerd met ABN AMRO-collega’s en zijn dus goed bekend met jullie organisatie. We hebben recent ook twee LinkedIn cursussen georganiseerd speciaal voor medewerkers van ABN AMRO, dus er is kennis genoeg. Alle reden dus om hiervan te profiteren zeker in het kader van jullie continue talent ontwikkeling. Wil je weten hoe?  Klik hier voor meer informatie. En let op, dit is een aparte cao afspraak, de bank betaalt deze scan. Je vraagt hem aan bij James en na toestemming van leidinggevende betaalt de bank de factuur. Deze kosten gaan dus niet af van jouw eigen ontwikkelingsbudget. 

Maak je collega lid!
Zijn jouw collega’s al CNV-Lid? Nee, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Want vakbondslidmaatschap is een goede zaak. Natuurlijk, voor jouw collega, want die krijgt hulp en informatie over zijn of haar loopbaan, voor ons als CNV, want hoe meer leden, hoe meer we kunnen doen, en goed voor jou als lid want leden ontvangen ook een klein cadeautje als ze een collega lid maken. Meer weten? Kijk op

Contact
Wil je meer informatie of heb je een vraag, aarzel niet om contact op te nemen met cao onderhandelaar Sandra Hendriks, via s.hendriks@cnvvakmensen.nl of 06-10539520.

 

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid