Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
Nieuws

Onzekerheid overnamebod Nationale Nederlanden

Gisteren kwam het nieuws dat Nationale Nederlanden een bod heeft gedaan op Delta Lloyd. CNV Vakmensen heeft in de pers aangegeven dat dit nieuws bij de medewerkers van Nationale Nederlanden veel onzekerheid oplevert.

De situatie in de financiële dienstverlening is al jaren onzeker. En daar komt nu het bericht over de overnameplannen van NN bovenop. 

CNV Vakmensen kan zich voorstellen dat dit bij jou als medewerker onzekerheid over je toekomst oproept. Omdat het onzeker is of de overname slaagt. Onzekerheid dat wanneer een overname wel lukt, wanneer dit dan zal plaatsvinden. En tenslotte de onzekerheid wat dit betekent voor de werkgelegenheid.

Zeker is dat het banen gaat kosten, maar onzeker is of dat sowieso niet gebeurd zou zijn. CNV Vakmensen wil in ieder geval haar leden bijstaan, wat er ook gebeurt. 

Je kunt daarvoor terecht bij ons loopbaanadviesbureau. De kosten worden betaald door NN.  Je kan ook terecht bij onze juristen. En natuurlijk kan je voor vragen en opmerkingen bij mij terecht.

Ike Wiersinga
bestuurder 

M 06 23 50 09 86
E i.wiersinga@cnvvakmensen.nl

 
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt 1x per maand ons nieuws over werk en inkomen.

Ja, ik meld me aan

De voordelen van CNV Vakmensen

  • Deskundig advies over werk en inkomen
  • Rechtshulp voor werk en inkomen
  • Rechtshulp voor privé situaties
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte

Word lid