Bonderwijs
Vraag een gratis workshop aan
Een gastdocent bij jou in de klas
Bonderwijs workshops

Voor jezelf beginnen

Deze workshop is tijdelijk niet beschikbaar. We zijn bezig hem te vernieuwen. Bekijk hier welke workshops wij nog meer geven >

Een workshop voor iedereen met lef die het leuk lijkt om voor zichzelf te werken. In deze workshop vertellen ondernemende zzp’ers hun verhaal en ontdek je of zelfstandig ondernemen bij jou past. Of je nu serieuze plannen hebt om voor jezelf te beginnen of niet, in deze workshop gaan we aan de slag met goede ideeën voor ondernemende mensen.

Unieke actie

Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan nieuwe vormen van het werven van klanten. Opdrachtvoorbeeld: bedenk een actie om nieuwe klanten te werven voor een kapper, taartenworkshopbedrijf, timmerman of vormgever.

Leer van andere ondernemers

We leren van ondernemers met lef. Thijl is zijn eigen bedrijf gestart en in een stukje film is te zien hoe hij dat heeft aangepakt. We gaan met elkaar in gesprek, bijvoorbeeld over: hoe zorg je ervoor dat je een goede ondernemer wordt? Hoe blijf je enthousiast over je werk? Schrijf je een eigen bedrijfsplan of schakel je hulp in?

Ontdek de do’s en don'ts

Ondernemen gaat over risico’s nemen. Dat klinkt mooi, maar wie is er verantwoordelijk als jij van een steiger valt? Wat moet je regelen op het gebied van financiën en verzekeringen? Wat doe
je zelf en wat besteed je uit?

Voorafgaand aan de les kan er in overleg met de docent gekozen worden voor andere of aangepaste werkvormen die aansluiten bij opleiding, niveau, doelgroep of wensen van de school.

Interesse in deze gratis workshop?

Vraag een gastles aan